Skip to content
INTERIEUR- & projectSTYLING

ZAKELIJK

Fotografie | Studio Phylicia

Inrichten van een wachtruimte? Inrichten en stijlen van een restaurant? Kantoorruimte een fresh up nodig?

Een kleurbepaling van een ruimte heeft heel veel invloed op jouw als mens. Hier zijn heel veel studies over geweest en inmiddels zijn de betekenissen achter kleuren ook mooi uitgewerkt en gedefinieerd. Nodig jij een prospect of  bestaande klant uit bij jouw bedrijf dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze te converteren tot klant of tot meer business.

Je eerste indruk kun je maar 1 keer maken dat is algemeen bekend. Ontvang je de lead in een witte inspiratieloze ruimte of omarm je degene in een ruimte die jullie merk uitschreeuwt en dompel je hem onder in jullie ‘experience’.

Omdat ieder bedrijf uniek is en elke bedrijfruimte uniek is, werk ik met een uurtarief van 65,- euro per uur incl. BTW excl. eventuele reiskosten.

PROJECT
STYLING

Fotografie | Studio Phylicia

Wil jij dat jouw Fashionshoot, Brandshoot of Foodshoot perfect en 1 geheel wordt? Dus je wilt voor het perfecte plaatje gaan? Dan kom ik graag jullie helpen om een totaalconcept te creëren.

Krijg jij als Makelaar zijnde een bepaald huis niet verkocht of je weet van tevoren al dat mensen er niet doorheen kunnen kijken, omdat het huis is verouderd? Dan kom ik graag het restylen met mijn accessoires voor de foto’s.

Omdat Projectstyling maatwerk is zal het prijs opgebouwd zijn uit mijn uurprijs 49,- euro incl. BTW excl. eventuele reiskosten en de variabele kosten zoals accessoires indien nodig.

Wil je een vrijblijvend call met deze StylingBaas plannen? Neem dan contact op via de button!