Skip to content

WHO IS STYLINGBAAS?

Fotografie | Studio Phylicia

Het is ook wel prettig om te weten met wie je te maken hebt!

Het gezicht achter Stylingbaas is Nadja Meulensteen en is geboren in 1987, het jaar dat Whitney Houston de top 40 lijst domineerde met ‘i wanna Dance with somebody’.

Dansend door het leven dat is waar zij voor staat. Positief, flexibel, nuchter, denken in mogelijkheden & oplossingen. Achter StylingBaas Nadja staat een waanzinnig team aan StylingBazen, BloemenBazen, TimmerBazen, SchoonmaakBazen… Teamwork makes BazenWork!

Na Nadja haar studie Toerisme & Recreatie richting Entertainment heeft zij vijf jaar gewerkt bij Rocket Agency & Events een van de grootste artiesten- en evenementenbureaus van Nederland. Hier verzorgde zij de boekingen vele grote Nederlandse artiesten zoals Gordon, Jeroen van der Boom en René Froger. En verzorgde zij ondersteuning bij evenementen door het hele land als Eventmanager.

Na haar eigen bruiloft en het begeleiden van diverse andere evenementen had ze besloten StylingBaas (voorheen To the Moon en Back Weddings & Events) op te zetten, zodat zij aanstaande bruidsparen en zakelijk opdrachtgevers onvergetelijke bruiloft of evenement kan bezorgen. Haar drijfveer is om mensen iets moois te geven. Daarom is StylingBaas & EventBaas een droombaan!

Waar komt de liefde voor Event- & Weddingdesign dan vandaan?

‘Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, mijn ouders hadden een bedrijf in stoffen en fournituren. Het gevoel voor kleuren, materialen, diverse structuren en vormen samenbrengen zit al vanaf heel jong in mij. En tijdens evenementen en bruiloften is mijn doel om de bezoekers ‘even in een andere wereld’ te brengen. En dat kan niet beter dan middels Event- & WeddingStyling!’

stylingbaas Nadja Meulensteen

EVENTS & WEDDINGS

Na mijn studie Toerisme & Recreatie richting Entertainment heb ik vijf jaar gewerkt bij Rocket Agency & Events een van de grootste artiesten- en evenementenbureaus van Nederland. Hier verzorgde ik de boekingen veel grote Nederlandse artiesten zoals Glennis Grace, Jeroen van der Boom en René Froger. En verzorgde ik ondersteuning bij evenementen door het hele land.

Hierna heb ik mijn baan elders voortgezet, maar het bleef kriebelen om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Na onze eigen bruiloft en het begeleiden van diverse andere bruiloften heb ik besloten To the Moon en Back Weddings & Events op te zetten, zodat ik aanstaande bruidsparen en zakelijk opdrachtgever voor ieder budget en/of gewenst advies een geweldige bruiloft of evenement  bezorgen. Mijn drijfveer is om mensen iets moois te geven. Daarom is Weddingstylist, Eventstylist en Eventplanner  voor mij een droombaan!

INTERIEURSTYLING

Naast het stylen van bruiloften en evenementen heb ik ook nog een bedrijfstaak voor Interieur- & Projectstyling genaamd StylingBaas. Mijn liefde voor beleving creëren gaat dus verder dan enkel evenementen.

De gedachte om interieurstyling te verzorgen zat al jaren in mijn hoofd… En ik krijg steeds vaker de vraag om advies te geven tot aan hele moodboards uitwerken. Echter doordat  mijn bedrijf To the moon and back goed liep had ik geen ruimte om een studie te volgen. En toen…. Was het maart 2020 en kwam corona om de hoek kijken. Ontzettend veel verdriet voor alles wat ik in die 3 jaar had opgebouwd te zien verdwijnen. Echter zoals jullie bij het intro lezen ben ik ook van het omdenken, dus ik ben heel snel gaan schakelen, mijn opleiding tot Interieurstyling gestart en begonnen met opzetten van hele nieuwe bedrijfstak StylingBaas.

Fotografie | Studio Phylicia

stylingbaas Nadja Meulensteen

KOP THEE DRINKEN?