Skip to content

WAT HOUDT EVENTSTYLIST & WEDDINGSTYLIST NU EIGENLIJK IN?

Wat is de toegevoegde waarde van het inhuren van een Eventstylist of Weddingstylist?
Er wordt toch gewoon een vaasje met bloemen op tafel gezet en kaarsjes aansteken en klaar.

Dat is toch geen rocket sience?

Al deze vragen en opmerkingen zijn mij de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Ik moet dan eigenlijk altijd in mijzelf lachen want er is in Nederland nog zoveel onbekend over Evenementen- en Weddingstyling. Het staat  vooral bekend om dat het nogal prijzig is voor ‘die paar kaarsen en bloemen’.

Fotografie | Inge Pieck Fotografie

WAT DOET EEN EVENTSTYLIST & WEDDINGSTYLIST NU EIGENLIJK?

Ik ga in gesprek met jullie om te kijken wie jullie zijn, wat is jullie bedrijfsfilosofie, wat vinden jullie als bruidspaar nu echt belangrijk in het leven, daarop voortborduurt slaan we een brug naar jullie evenement of bruiloft. De styling oftewel de beleving moet uiteindelijk jullie unieke uitstraling hebben. Graag leg ik jullie bij de Weddingstyling en Eventstyling uit wat het traject precies inhoudt.

Wil je liever gelijk toelichting via een call, neem dan contact op via de button!
 

Styling is beleving zeg ik altijd, klinkt heel cheesy he? Maar geloof mij het doet wat met je gevoel en dus de beleving van het moment als je een ruimte in loopt dat niet gestyled is of juist wel gestyled. 

WEDDINGSTYLING

Ow yeah! Jullie zijn verloofd en nu? Je struint alles af op Instagram & Pinterest voor de mooiste plaatjes. Hoe ga je dit vertalen naar een totaalstyling? Dan kom ik in de picture. Ik help graag mee om jullie unieke wereld te creëren. 

EVENTSTYLING

Ik ga in gesprek met jullie om te kijken wie jullie zijn, wat is jullie bedrijfsfilosofie, wat willen jullie uitstralen op het evenementen wat moet de boodschap zijn, daarop voortborduurt slaan we een brug naar jullie Evenement. De styling oftewel de beleving moet uiteindelijk jullie unieke uitstraling hebben.

EVENTPLANNING

Bedrijfsjubileum, netwerkdag, opendagen, of personeelsfeest noem maar op. Ik kan jullie daarbij ondersteunen. Ik ben de evenementen expert die al flink wat, spreekwoordelijke, meters heeft gemaakt in evenementenland.