Skip to content
VERLOOFD

WEDDINGSTYLING

WEDDING
STYLING

Fotografie | Inge Pieck Fotografie

Ow yeah! Jullie zijn verloofd en nu? Je struint alles af op Instagram & Pinterest voor de mooiste plaatjes. Hoe ga je dit vertalen naar een totaalstyling? Dan kom ik in de picture. Ik help graag mee om jullie unieke wereld te creëren.

WAT IS MIJN SIGNATURE & HOE GA IK TE WERK?

Mijn signature is Modern, Boho, Edgy en Beleving. Het kan natuurlijk een combinatie zijn van deze 4 of juist enkel 1 van deze 4. Beleving benoem ik ook, omdat ik dit de lading vind dekken van de vroegere signature  thema’s. Alleen ik vind dat zo ouderwets klinken.
 

Een beleving creëren van een Marrakesh of de Roaring Twenties klinkt wat meer anno 2021 dan thema Marrakesh of thema Roaring Twenties.

 
 

Ik probeer in elke setting altijd wel 1 centerpiece te verwerken in het stylingplan. En vanuit daar ga ik dan verder bouwen. Je kan beter 1 grote statement maken dan bijvoorbeeld heel veel kleine materialen door de ruimte, dat zorgt vaak niet voor 1 geheel en oogt snel rommelig.

Ik kan uren praten over hoe mijn plannen tot stand komen en waarom ik welke keuzes maak. Dit zal ik ook altijd toelichten tijdens een vrijblijvend gesprek.

 
 

PLAN VAN AANPAK

Fotografie | Inge Pieck Fotografie

We gaan in gesprek met jou om te kijken wie jullie zijn, wat vinden jullie als bruidspaar nu echt belangrijk in het leven, daarop voortbordurend slaan we de spreekwoordelijke brug naar jullie wedding.

We gaan brainstormen over de zaken ‘must’ en the ‘nice to haves’ voor jullie evenement of bruiloft. Dit gaan we dan uiteindelijk tijdens het gesprek finetunen en dan wordt de ‘ruis’ ineens heel concreet. Ja, en dan? Dan moet de vertaalslag van concrete stijlen, kleuren en materialen omgezet worden in jullie persoonlijke unieke beleving. 

Ik heb n.a.v. dit gesprek een concreter beeld van jullie als bruidspaar, echter wil ik ook de beleving, de kleuren en het interieur van de betreffende trouwlocatie zien. Dus als de kennismaking niet op locatie plaats kan vinden zal dat hierna gepland worden.

Daarna kan ik aan de slag om de brug te gaan slaan tussen jullie wensen, locatie en mijn eigen creatieve input. Ik ga dan een stylingconcept- & plan maken met een moodboard, materialenlijst en een offerte. Ook maak ik een afspraak met mijn vaste bloemenleverancier om mijn stylingplan te bespreken en uiteindelijk samen met haar het plan finetunen met de mooiste bloemen en/of planten.
Het voorstel ontvang je 2 weken na ons gesprek, creatief proces heeft tijd nodig  ; )

We maken een telefonische afspraak om alles samen tot in detail door te nemen en te bespreken. Ik kan dan ook toelichten waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom ik wellicht wat afwijk van een bepaalde materiaal en/of kleur.

We gaan samenwerken! Ja je leest het goed we gaan het samen doen, ik zal niks wijzigen en of aanpassen zonder overleg. Na akkoord zijn er soms nog wat kleine aanpassingen, deze zal ik verwerken in een 2.0 moodboard, materialenlijst en offerte. 

Een maand voor de bruiloft spreken we op de locatie af voor een detailgesprek. We gaan samen alles van A tot met Z doornemen tot de kleinste details. Daarna gaat mijn voorbereidend werk beginnen, ik zorg dat ik alle materialen heb en eventueel inkoop van net die speciale kleur in materiaal, eventueel contact met leveranciers voor meubilair, tentenleverancier, transport regelen en laatste details doornemen met bloemist.

Wist je dat ik gemiddeld 25 uur nodig heb qua voorbereiding voordat ik daadwerkelijk op jullie bruiloft sta met mijn assistent?

WE SAY YES!

WE SAY YES!

Fotografie | Roy van der Wens Fotografie & Film

THE DAY

Ik zal aanwezig zijn met mijn StylingBazen team. Afhankelijk van de  grootte van het stylingplan hoeveel StylingBazen aanwezig zijn. In de basis ben ik als Weddingstylist aanwezig samen met een assistent stylist. Met dit team gaan wij zorgen dat wat wij hebben afgesproken gestyled wordt zodat alle wensen, materialen, meubilair samen één mooi geheel wordt. En dat jullie middels deze beleving even in een andere wereld zijn.

Afhankelijk welke settings gestyled moeten worden, maar doorgaans zijn wij de gehele dag aanwezig op een bruiloft omdat er ook regelmatig gechangeerd moet worden van ruimtes.

Daarom is de klik tussen mij en met jullie als bruidspaar heel belangrijk. 

THE DAY AFTER

Afhankelijk van de wensen van jullie i.c.m. de trouwlocatie wordt de volgende dag weer alles afgebroken en opgeruimd. Dus daar hoeven jullie dan ook geen zorgen over te maken. Of het kan zijn dat we alles op de dag zelf opruimen.

Zoals jullie lezen doet een WeddingStylist of Eventstylist toch wel wat meer dan enkel vaasjes neerzetten. Het is een rol dat op mijn lijf is geschreven, ik word extreem blij van mooie materialen, ik zie de kleinste details die er echt toe doen, ik heb de niche  om op de dag te kunnen schakelen als er wat ter plekke wijzigt, en het is ontzettend bewerkelijk waardoor er veel uren ermee gemoeid gaan. Het is een bijzonder vak en ook het mooiste vak van de wereld!

STARTTARIEF

Zoals jullie lezen in de toelichting is elke bruiloft uniek en daardoor heb ik geen standaard stylingpakketten.

Echter kunnen wij wel ons starttarief delen

Vanaf € 2699,-*  incl. 21% BTW

Dit is excl. bloemwerk (vanaf 1899,-),  en eventueel meubilair, tenten en stationary.

Wat zit er in het starttarief?

  • Een locatiebezoek
  • Een weddingdesign op maat, moodboard en materialenlijst
  • Communicatie met leveranciers t.b.v. Styling.
  • Detailcall een 2 weken voor de bruiloft
  • Stylingmaterialen – indien op voorraad in eigen assortiment
  • Voorbereidende uren |  20 uur
  • Opbouw locatie 2 personen WeddingStylist + assistent – 10 uur

*Alle tarieven zijn exclusief reiskosten deze worden belast met 0,39 cent per kilometer.