Skip to content

PORTFOLIO WEDDINGS & EVENTS

Wil jij zien of mijn style aansluit bij jullie? Ik houd op mijn Social media kanalen altijd up to date en wil iedereen ook graag inspireren met mijn nieuwste werk. Klik op de buttons hieronder om mijn nieuwste werk te bekijken. Hieronder staan reviews van mijn allerleukste bruidsparen waar ik aan mee heb mogen werken aan hun speciale dag. Het blijft voor mij na zoveel Weddings & Events een bijzondere taak! 

13 januari 2024 Jamie & Reinier | Kasteel Maurick Vught

Nadja en haar hele team hebben onze dag helemaal weten te stylen naar onze visie! Na een super leuk kennismakingsgesprek hebben we met haar een tour over de locatie gedaan. Daarbij hebben we het ook over het kleurenpalet gehad en haar een paar plaatjes laten zien wat we bedoelen. Nadja heeft zich daar helemaal in vastgebeten en een prachtig moodboard gecreëerd! Op de dag zelf was alles echter nog veel mooier dan wij hadden durven dromen, van de bloemen, kaarsen, plaatsing van alles tot het custom made centerpiece dat als backdrop diende bij onze ceremonie. Toen we bij het diner kwamen vielen onze monden weer opnieuw open, de prachtige mening van alle elementen die we al de hele dag hadden gezien in een prachtige tafel setting die helemaal aansloot op wat wij hadden verzonnen was heel uniek!

Wij zouden iedereen die van kleur, een beetje edge en totaal styling houd aanraden om contact op te nemen met Nadja en StylingBaas om te kijken of ze bij jullie bruiloft/event past!


18 november 2023 Jan & Roos | De Patronage Zaandam

“Na een fijn gesprek en besloten we direct te kiezen voor Nadja en haar team. We wilden heel veel kaarsen, geen bloemen en een paar grote eyecatchers; geen ‘standaard’ bruiloft en dus precies waar StylingBaas goed in is. Nadja denkt goed mee, luistert naar onze ideeën en geeft ook heel veel eigen inbreng waar we zelf nooit aan zouden denken. Ze zorgt ervoor dat de ruimte één geheel wordt en neemt alles uit handen. Bij ons eerste grote jubileumfeest is Nadja de eerste die we weer bellen! Want wauw, wat een resultaat!!!”


2 september 2023 Maarten en Ingrid | Het Ketelhuis Eindhoven

“Wij hebben een top dag gehad! Onze bruiloft is compleet en zorgeloos geweest mede mogelijk gemaakt door Nadja. Met haar tips en netwerk hebben we de juiste leveranciers gevonden. Die helemaal bij onze persoonlijkheden paste. Met haar als echte vakvrouw, heeft elk moment de juiste sfeerbeleving gehad. Dit allemaal heeft onze dag perfect en onvergetelijk gemaakt. Je bent een topper! Thanks voor alles!”


2 september 2023 Daphne en Alexander | Oesterdam Tholen

“We hebben na het kijken van de foto’s en de video’s terug beseft dat de decoraties echt top waren. Alle tijd en gesprekken die we er over hebben gehad waren het helemaal waard. Alles straalde de vrolijke gezellige en tropical vibe uit die we in gedachten hadden en alles paste bij de locatie en was super mooi geïntegreerd. Wij zijn super tevreden met het resultaat en we hebben echt genoten van onze dag en de decoraties hebben er toe bijgedragen. Ook op de dag zelf hebben we ons op geen enkel moment zorgen gemaakt. Jullie hebben het top gedaan.”


5 augustus 2023 Stella en Laurentinus | Rijswijk

“We are every happy with how the event turned out. Not only the place is magically decorated, but she took her time to draft out a beautiful concept and take us through her creative journey.  All our questions were answered and we really felt accompanied throughout the whole process, up to the day itself. I valued the brainstorm session and the practical prowess that the team shows. There were some last minute changes due to the weather and we are very thankful that the team just put all hands on deck and collaborate with other vendors. Big kudos to her team! Not only are they professional but they are lovely kind people to work with.”

styling bruiloft
ANNABEE Photography


24 juni 2023 Rolf en Nienke | Kasteel Woerden

“Nadja heeft de locatie van onze bruiloft met haar stylingbazen omgetoverd tot het perfecte plaatje! De locatie was al mooi van zichzelf, maar zij heeft er  met haar team voor gezorgd dat het precies ons droombeeld werd. En dat vonden wij heel knap, want we hebben haar alleen wat ideeën meegegeven van wat we leuk vonden, maar we hadden zelf geen idee hoe dat toe te passen op een bruiloft.. Na ons eerste gesprek stuurde ze ons een moodboard waar we al helemaal enthousiast van werden. Precies wat we in ons hoofd hadden! Maar op de dag zelf waren we alsnog compleet verrast, hoe dat moodboard tot leven was gekomen op de locatie was echt geweldig! De medewerkers van het kasteel zeiden ook dat je met deze stylist echt het verschil kon maken. En dan is het ook nog eens een super fijn team om erbij te hebben op zo’n bijzondere dag. Ze zijn heel relaxt, gezellig en werken bijna onzichtbaar om een geweldig resultaat neer te zetten. 

We hebben ook van meerdere gasten gehoord dat het er zo waanzinnig uit zag. En misschien nog wel het belangrijkste..  zelfs de bruidegom was uiteindelijk overtuigd dat professionele styling echt een meerwaarde heeft op zo’n bijzondere dag!”


27 mei 2023 Jan & Liesbeth | Cablepark Best

“Wat stel je je voor bij een Eventbaas? Mijn man en ik kenden het woord niet eens… Maar nu dus wel! Want Nadja Meulensteen is het dus en wát voor eentje. Ze is een directe, prettig communicerende dame. En wat zo ontzettend belangrijk is: Nadja geeft vertrouwen. 

Alles wat ze beloofde, dat heeft ze gedaan, en nog meer! Nadja heeft samen met ons een feest georganiseerd met een Secret Ceremony: wij waren precies die dag 41 jaar getrouwd! Wij hebben onze geloftes voor de komende jaren nog een keer herhaald in het bijzijn van onze kinderen, hun partners, familie en vrienden.

 

Als jullie een geweldige avond, bruiloft of een jubileum willen vieren, neem Nadja in de arm! Je doet jezelf een groot plezier, ze neemt heel veel van jouw zorgen uit handen en wat ook niet onbelangrijk is: de gasten zijn laaiend enthousiast! 

 

Nadja heeft zich omringd met powervrouwen. Deze dames zijn ook communicatief, heel prettig in de omgang en zij maken jouw feest helemaal af. Ondanks dat wij van tevoren wisten hoe het eruit zou komen te zien, was het in het echt nóg mooier! Het plaatje was compleet. Een professionele Styling Baas als Nadja maakt de locatie!

Lieve Nadja, nogmaals ontzettend bedankt voor jouw inzet. Voor ons heb jij het verschil gemaakt.

styling bruiloft
Suegraphy


28 april 2023 Tom & Charlotte | eigen locatie Oisterwijk

“Afgelopen april ‘23, heeft Nadja, samen met haar team, onze mooiste dag, nog mooier weten te maken dan wij zelf ooit hebben durven dromen. Nadja heeft ons heel goed aangevoeld, ze heeft zowel haar eigen ideeën als die van ons tot één geheel weten te maken en het zag er fantastisch uit! Wij hebben dankzij Nadja zowel de weg naar de bruiloft toe, als op de grote dag zelf, volledig kunnen genieten omdat zij alles tot in de puntjes geregeld had! Het was een perfecte dag! <3”

Fotografie | Koen de Haas Fotografie


Event 27 januari 2022 | SOSU Den Bosch Azijn fabriek Den Bosch

Exclusive event: YELIZ ÇIÇEK Hoofdredacteur Vogue NL


“Wij zijn ontzettend happy met stylingbaas Nadja!

Er was sprake van een zeer fijne samenwerking. De communicatie vooraf en tijdens het evenement verliep prettig, transparant en duidelijk. Het resultaat was geweldig! Maanden geleden toen we haar de opdracht gaven om onze event styling te doen, wakkerden we al gelijk een vuurtje aan bij haar. Ze zag het meteen voor zich en haar creativiteit gaat op de vrije loop. Dit heeft tot in ieder detail origineel en goed uitgepakt.

Van reuzen bloemen, tot gekleurd mos, en droogbloemen. Het paste perfect bij het thema. Ook denkt Nadja vooraf en tijdens het event mee met het lichtplan en dat is top! Op de dag zelf is het hard werken geblazen voor Nadja, maar het resultaat liet dat ook zien. Het klopte gewoon helemaal!

Mocht je een originele stylist nodig hebben, er is er maar één zoals Nadja.”


Robbin & Yvonne 30 juni 2022 | Kasteel Doorwerth

“30 juni 2022 was de dag van ons leven. Een dag die wij nooit gaan vergeten. Via deze weg willen we jou bedanken. De dag was niet compleet geweest zonder jou! 

Bedankt voor alles: Voor jouw advies, voor de locatiebezoeken en natuurlijk voor al jouw werk op de dag zelf. 

Het was warm en hard werken maar het resultaat zullen wij nooit vergeten. Het was werkelijk adembenemend, prachtig en nog mooier dan wij ooit hadden kunnen voorstellen. Dank je wel!”


M & W 4 juni 2022 | Kasteel Doorwerth - Renkum

“Al een tijdje aan het struikelen over de woorden om te beschrijven wat voor moois je gedaan hebt voor ons . Eigenlijk is het niet in woorden uit te drukken en was het ver buiten onze verwachtingen. Zo magisch ❤️Wat een topper wat een creative mind om alles Zo tot op de kleine details uit te werken en daarna nog Zoooo relaxed over komen! Zoals ik al eerder heb gezegd je doet de naam stylingbaas echt eer aan en ik hoop dat je nog Zoveel meer mensen blij gaat maken met het perfectioneren van hun dag . Lieve nadja super bedankt voor alles en blijf doen dat je doet want je bent de beste!”

 


Kim & Barry 28 mei 2022 | Kasteel Maurick - Vught

Wij hebben de samenwerking prettig ervaren! De aankleding was ook echt heel mooi op de bruiloft met de kleuren die we uiteindelijk gekozen hadden!  Zag er allemaal heel goed uit! Bedankt voor de styling op onze bruiloft en onze prettige samenwerking! 
Fotografie | Suegraphy


Jantien & Rob 3 & 4 maart 2022 | Klooster Nieuwkerk - Goirle

“ Nadja is een echte vakvrouw. Ze begreep meteen het soort sfeertje en de soort stijl die wij voor ogen hadden voor onze bruiloft. Ze kwam zelf met hele goede styling ideeën, en daarnaast was er ook voldoende ruimte voor onze eigen input. We konden alles met een gerust hart loslaten, zodat we vol konden genieten van ons huwelijksweekend. Alles zag er precies zo uit als we gehoopt hadden. We hadden ons geen betere styliste kunnen wensen en raden Nadja dan ook iedereen aan!”


Margit & Erik 9 juli 2021 | Eigen locatie - Berlicum

Onze droom is altijd geweest om thuis te trouwen. Beide opgegroeid op een boerderij was de locatie dus al snel bepaald, de oude koeienschuur oftewel het huidige verblijf van een dozijn oer-Hollandse caravans.
Nadat het idee was ingedaald om onze bruiloft te gaan vieren in de schuur kwam het besef, hoe nu verder? Een koeienschuur heeft zo zijn charme maar een zaal vol herkauwende verveelde gasten was niet bepaald ons ideaalplaatje. Maanden aan voorbereiding volgde en het onderwerp ‘aankleding’ werd steeds ongezelliger.

Tijdens het gesprek met het verhuurbedrijf en cateraar daalde het besef dat een wedding stylist toch echt broodnodig was en via onze weddingsplanner werd eigenlijk dezelfde dag een afspraak ingepland.

In welgeteld een uur tijd verdwenen onze zorgen voor de zon. Bij de kennismaking in de koeienstal vol met caravans wist Nadja met haar enthousiasme en roze bril ons gerust te stellen dat hoewel er nog veel moest gebeuren, het vooral heel ‘gaaf’ zou gaan worden. En dat vooral zij er enthousiast van werd.

Een moodbord volgde snel en we waren direct enthousiast. In de aangrenzende schuur die te kennen stond als rommelschuur vond Nadja (in haar beleving) goud. Een oude piano werd bestempelt als whiskeybar, een oud bankje werd ons trouwbankje en allerlei andere attributen vonden hun nieuwe bestemming als decoratie.

Imposant was de hoeveelheid werk wat ze met een klein gezelschap mensen in slechts 2 dagen heeft verzet en het oog voor detail wat overal terug te zien was. Tot op de dag van vandaag blijven we complimenten krijgen over hoe zo’n grote schuur was omgebouwd tot een super intieme fijne plek (ook geschikt voor tweevoeters) waar iedereen van het begin tot het einde heeft genoten.

Van het moment van kennismaken tot de day after is Nadja enorm betrokken geweest en heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Zo lang als de aanloop leek te duren, zo kort duurde de dag en zelfs de day after was Nadja weer van de partij om op te ruimen en voor de broodnodige nazorg en overdenkingen.

Kortom, Nadja is een enorm creatieve en professionele rots in de branding die ons oprecht kan laten zeggen, gelukkig hebben we de foto’s nog. 

Lisa & Bjorn 26 juni 2021 | Ter Werve - Rijswijk

Waar te beginnen! Wat een ongelofelijk mooi werk hebben je geleverd in samenwerking met Jolijn. Het startte bij een fijn gesprek, waarin we ons direct begrepen voelde en vertrouwen hadden dat onze wensen gehoord en uitgevoerd konden worden. Dit gevoel werd beantwoord met een prachtig moodboard, waarin het haast voelde alsof het niet over onze bruiloft ging. We hebben vaak tegen elkaar gezegd: wat mooi en luxueus! Het lijkt wel een pinterest bruiloft. 

Het was, tot op het laatste moment, heel onzeker over hoe de dag eruit zou zien, maar elk contact voelde zeker niet als verplicht of teveel. Maar juist, om vanaf beide kanten helderheid te krijgen en toch proberen puntjes op de i te zetten. Nadja heeft altijd met ons meegedacht in alle opzichten, qua styling en indeling van de dag als wij het even niet meer zagen zitten met alle maatregelen. Daarnaast is Nadja altijd transparant geweest in haar ideeën en wijzigingen. 

Dan de dag zelf. Wauw, wauw en nog eens wauw! Wij hebben dus echt onze pinterest bruiloft gekregen! Hoe onze wensen zijn vertaald in de styling in combinatie met de locatie is echt ongelofelijk. Je bleef kijken naar alle mooie details. Wij hebben dan ook niets anders dan complimenten ontvangen van onze gasten, hoe mooi en luxe onze dag was aangekleed en dat dit het echt afmaakte en echt bij ons pastte. Alles was tot in de puntjes verzorgd en niets was teveel. Overal werd in meegedacht en de meiden hebben zich onzichtbaar, echt heel waardevol gemaakt op onze bruiloft. Nadja kwam nog met een super leuk idee om alle bloemen van de styling in boeketjes mee te geven aan onze gasten. Wij hebben nog zo ontzettend veel foto’s gehad van mensen die de dag erna nog aan het nagenieten waren met een mooie bos bloemen op tafel. Nog een groot compliment voor Jolijn: zij is echt een bloemenkunstenares. De combinaties en kleuren van de bloemen waren echt prachtig! 

Grappig detail: Het eerste wat ik zei toen ik mijn bruidsboeket zag was: HUH?! Gewoon omdat het totaal niet was wat ik had verwacht had. Ik had Jolijn met wat inspiratieplaatjes en info de vrij hand gegeven, en het heeft nog beter uitgepakt dan ik voor ogen had. Het matchtte zo ontzettend mooi bij ons en de dag. 

DANKJEWEL!!

Weddingplanner Kim - Styling Wedding shoot | Locatie Kastleen Maurick - Vught

Na eerdere succesvolle en plezierige samenwerkingen heb ik Nadja benaderd of ze mee wilde werken aan een echte ‘winter wedding’. Het is tof om te zien dat Nadja echt een eigen stijl heeft en die stijl altijd op een mooie manier kan laten terugkomen in de styling. Ook bij deze bruiloft was dat het geval. De winter bruiloft heeft mede door Nadja’s stoere smaak, een modern en rauw randje gekregen. Zij weet van elke setting iets unieks te maken. Discobollen in een backdrop? Super vet! Ik prijs Nadja om haar creativiteit, de fijne communicatie, haar harde werken, maar bovenal omdat het een super leuke en lieve vrouw is. Ik raad haar dan ook zeker aan mijn bruidsparen aan!

 
Kim Arts – The Arts of We Wedding & Events
 
Fotografie | Roanna Fotografie

Kevin & Nancy 4 september 2020 | Locatie Fort Hedikhuizen - Heusden

Nadja heeft ons op 4 september 2020 een onvergetelijke bruiloft bezorgd. Aan alles was gedacht. De decoratie was ronduit super, het was echt fantastisch aangekleed. Nadja had assistent Veerle meegenomen, maar heb ze beide bijna niet gezien (ze waren er maar toch ook niet). En door de goede gesprekken vooraf wisten ze ook precies hoe wij onze droom bruiloft voor ons hadden gezien, wij hadden ’t echt niet beter kunnen doen. Wij raden haar dan ook zeker aan.

Mitchel & Ilse 16 juli 2020 | Locatie IJM – Vught

‘Nadja heeft op onze bruiloft de styling tijdens de ceremonie verzorgd, wat zag het er prachtig uit! het resultaat was nog veel mooier dan we verwacht hadden! Nadja is een vlotte meid, vriendelijk, meedenkend en zit vol goede/mooie ideeën! Zeer zeker een aanrader om gebruik te maken van de dienstverlening van to the moon!’

Nogmaals bedankt!
Liefs Mitch & Ilse

Fotografie | Renske Zwaan Photography

Jaap & Marjet 19 augustus 2020 | locatie Landgoederij - Bunnik

‘Super blij met de keuze om Nadja te vragen voor de styling van onze bruiloft!

Nadja heeft al onze zorgen wat betreft styling ontnomen en onze locatie nog mooier, warmer en sfeervoller gemaakt. De sfeer die Nadja heeft neergezet paste precies bij ons, dit heeft ze perfect aangevoeld! Bovendien was geen enkele vraag te veel en dacht ze goed mee naar de mogelijkheden binnen ons budget. Daarnaast is Nadja ook gewoon een super lieve vrouw en vonden we het heel fijn om in de periode voor de bruiloft (die door Corona iets minder zorgeloos verliep) af en toe telefonisch contact te hebben en te leren van haar ervaringen ook buiten haar rol als styliste.

Lieve Nadja, dankjewel voor je 100% inzet en enthousiasme om onze dag onvergetelijk te maken!’

Lieve groet, Jaap & Marjet

Stephan & Kristy 7 september 2019 | Locatie IJM – Vught

Geweldige styling’


‘Nadja heeft onze bruiloft heel erg mooi verzorgd! Zelf had ik geen idee voor een mooi boeket en zij heeft na de locatie gekeken en onze thema’s en een onwijs mooi boeket gemaakt. Ook de decoratie was van grote kwaliteit. Ook de bruidsmeisje hadden een mooi polsboeket met zelfs verschillende bloemen om de ceremonie meester aan te duiden. Echt super leuk gedaan. Communicatie was zeer goed en alles was netjes op tijd geleverd ik hoefde me nergens druk over te maken. Ook de prijs was heel erg goed.
Jammer dat ik hier geen foto’s aan kan toevoegen aan me review want die zeggen alles!
Echt een aanrader!’

Fotografie | Renske Zwaan Photography

Hannes & Lisa 22 juni 2019 | Op eigen locatie – Boekel

Na de gehele organisatie van onze bruiloft heb ik vol vertrouwen Nadja alles overgedragen als ceremoniemeester. Ze heeft daarnaast nog meegedacht en goede dingen toegevoegd aan onze bruiloft. Nadja is zeer behulpzaam en een onwijze lieverd!

Cas & Choly 21 juni 2019 | Op eigen locatie – Berlicum

‘Professioneel, betrokken en flexibel is hoe wij de samenwerking met Nadja ervaren hebben. Niet alleen bij het styling stuk begreep ze wat we wilden, ook al was dat niet helemaal standaard, maar ook wist ze precies alle andere partijen aan te haken die we nodig hadden om er een mooi geheel van te maken. Zorgeloos was het, we hebben echt nergens naar hoeven te kijken anders dan naar elkaar en onze familie en vrienden, zoals je hoopt op zo’n dag. Dank je wel Nadja!’

Fotografie | Sanne Jennes

Sjoerd & Gwenda 19 mei 2019 | Locatie Winslerhof - Landgraaf

‘Vanaf het moment dat we verloofd waren wisten we een ding heel zeker. We willen iemand die ons helpt bij al het regelwerk. We kregen van Nadja een bericht en al snel was de klik er. Ze heeft ons geholpen bij alle wensen en dromen. Ze wist precies hoe we het wilden. Zelfs met een hoop tegenslagen wist ze altijd de moed erin te houden. Nadja heeft onze dag geheel aangekleed naar wij het voor ons zagen, en wat was het magisch! Ook was ze onze ceremoniemeester en hebben we niks meegekregen van alle leveranciers die alle spullen kwamen brengen of ophalen. Tot op de dag van vandaag kijken we met veel liefde terug op onze dag. En als we de foto’s bekijken en zien hoe Nadja alles zo mooi heeft gemaakt zijn we alleen maar heel trots!
Nadja heel erg bedankt voor al je goede zorgen en liefde voor je werk want dat kan je terug zien in elk detail wat je hebt verzorgd!’
Sjoerd & Gwenda

Een berichtje een dag na de Bruiloft:
‘Ik kan niet in woorden uitdrukken wat je allemaal hebt gedaan voor ons. Maar man oh man, je hebt het allemaal nog zoveel mooier gemaakt dan wij voor ogen hadden!! Je bent echt, echter waar, een topper!!!’

Harry & Ingrid 21 april 2018 | Locatie Boerderij Denissen – Berkel Enschot

‘Alweer bijna 2,5 geleden, maar wat een mooie dag was het 21 april 2018. Natuurlijk was het genieten met fantastisch mooi weer, 25 graden, strak blauwe lucht, maar we hebben echt optimaal van onze dag kunnen genieten dankzij onze topwedding planner Nadja! In eerste instantie dachten we het wel even zelf te kunnen regelen, maar er viel een last van onze schouders toen Nadja op ons pad kwam. Onze ideeën snapte ze meteen en ze kwam met heel veel dingen waar we helemaal niet aan gedacht hadden, maar zeker niet vergeten mochten worden. Nadja was die dag ook onze ceremoniemeester. Geen stress, alles geregeld tot in de puntjes. Een zorgeloze dag. Heel fijn, vooral ook omdat je dan niemand van je dag gasten met deze zware taak hoeft te belasten. En dan de styling. Ook daar heeft Nadja voor gezorgd.M.b.v een door ons gemaakt moodboard werd alles mooi, precies zoals we het in gedachten hadden. De backdrop, de aankleding van het trouwlaantje, de bloemen , alles. Toen ik (de bruid) de gedekte en gestylde dinertafel zag, kon ik wel huilen van blijdschap; mijn droomtafel! Wij kunnen iedereen alleen maar zeggen hoe blij we waren met Nadja van To the moon and back weddingplanner. Een heel fijn, prettig en warm persoon om erbij te hebben op je mooiste dag!’   

Fotografie | Renske Zwaan Photography

Evy & Dave 30 juni 2017 | Op eigen locatie – Boekel

Perfecte styling!
 

‘Bijna 3,5 jaar geleden heeft Nadja bij ons de styling verzorgd voor onze tuin bruiloft! Ze had aan een half woord genoeg, begreep meteen wat we graag wilde. Het resultaat was perfect! We hebben een geweldige dag gehad en kijken nog vaak terug naar de foto’s van onze prachtige tuin!!’

Vivian & Willem 23 juni 2017 | Locatie Greenvillage – Nieuwegein

‘Nadja heeft op onze bruiloft het ceremoniemeesterschap op zich genomen. Heerlijk als je alles wat je bedacht hebt kunt overlaten aan iemand die het snapt en aan een half woord genoeg heeft. Nadja regelde alles buiten ons zicht om, zodat wij volop konden genieten van onze bruiloft. 

‘Nadja is bedreven, positief, creatief en leeft bijzonder fijn me je mee. Ze denkt altijd in oplossingen en laat niets aan het toeval over. Ik wil Nadja graag aanbevelen als ceremoniemeester, dan weet je zeker dat je zelf nergens meer aan hoeft te denken op die bijzonder dag.’

Marleen & Frenkie 13 juli 2013

‘Op 13 juli 2013 was Nadja ceremoniemeester op onze bruiloft en dat heeft ze geweldig gedaan! Ik ben niet goed in plannen, organiseren en stylen maar daar is Nadja gelukkig heel erg goed in!

Voor en tijdens de bruiloft denkt ze aan de kleinste dingetjes en dat heeft ervoor gezorgd dat ik geen stress had over de bruiloft.

Lieve Nadja nogmaals heel erg bedankt, hopelijk mag je nog heel veel bruidsparen gelukkig maken!’