Skip to content
samenwerking tussen

ROY VAN DER WENS & STYLINGBAAS NADJA

OW YEAH! JULLIE ZIJN VERLOOFD EN NU?

Je struint alles af op Instagram & Pinterest voor de mooiste plaatjes. Hoe ga je dit vertalen naar een totaalstyling? Dan komt StylingBaas in de picture. Ik help graag mee om jullie unieke wereld te creëren.

Fotografie | Roy van der Wens

WAT IS MIJN SIGNATURE & HOE GA IK TE WERK?

Mijn signature is Modern, Boho, Edgy en Beleving. Het kan natuurlijk een combinatie zijn van deze 4 of juist enkel 1 van deze 4. Beleving benoem ik ook, omdat ik dit de lading vind dekken van de vroegere signature  thema’s. Alleen ik vind dat zo ouderwets klinken.

Een beleving creëren van een Marrakesh of de Roaring Twenties klinkt wat meer anno 2021 dan thema Marrakesh of thema Roaring Twenties.

Ik probeer in elke setting altijd wel 1 centerpiece te verwerken in het stylingplan. En vanuit daar ga ik dan verder bouwen. Je kan beter 1 grote statement maken dan bijvoorbeeld heel veel kleine materialen door de ruimte, dat zorgt vaak niet voor 1 geheel en oogt snel rommelig.Ik k an uren praten over hoe mijn plannen tot stand komen en waarom ik welke keuzes maak. Dit zal ik ook altijd toelichten tijdens een vrijblijvend gesprek.


LET'S COLLAB

JA, WIJ WILLEN EEN VRIJBLIJVEND GESPREK PLANNEN MET STYLINGBAAS NADJA