Skip to content

WAT IS NU EIGENLIJK DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN EEN INTERIEURSTYLIST OF PROJECTSTYLIST?

‘Styling is beleving’ dat is wel mijn lijfspreuk. Als je een ruimte binnenloopt dat niet is gestyled, de kleuren niet mooi blenden, meubilair niet op elkaar afgestemd en de materialen zijn niet uitnodigend. Geloof mij, onbewust doet dit heel veel met jouw beleving. Als je thuis komt van een dag hard werken en je komt thuis in een ruimte zoals net beschreven of je komt thuis in je woonkamer die je omarmt met de juiste kleuren en sfeer. Believe me, dit is geen rocket science, Styling zorgt voor beleving en de juiste vibe.

 

Ook een mooi voorbeeld is dat de kleurbepaling van een ruimte heel veel invloed heeft op jou als mens. Hier zijn heel veel studies over geweest en inmiddels zijn betekenissen achter kleuren ook mooi uitgewerkt en gedefinieerd. Nodig jij een prospect of bestaande klant uit op jouw kantoor, dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze te converteren tot klant of tot meer business.


Je eerste indruk kan je maar 1 keer maken dat is algemeen bekend. Ontvang je de lead in een witte inspiratieloze ruimte of omarm je degene in een ruimte die jouw merk uitschreeuwt en doppel je hem onder in jullie ‘experience’?

Fotografie | Studio Phylicia

Mijn laatste statement, je hebt een tof pand midden in het centrum van een stad of dorp gekocht met een chef die je nooit meer kwijt wilt. Dan zou je denken dit is een succes!

Een succes bestaat uit diverse factoren en beleving is daar een onderdeel van. Als je het restaurant niet decoreert en totaal niet  je concept uitstraalt, dan  weet je al welk punt ik wil maken. No offence, maar het wordt geen succes, niet om arrogant te zijn omdat ik vind dat iedereen een stylist in armen moet nemen, maar we zitten in anno 2021. Mensen zijn veeleisender dan ooit. We leven in een Social Media tijd en bij jouw buurman of buurvrouw kan de biefstuk misschien minder lekker zijn, maar daar zitten ze wel gezelliger in een fancy interieur. Gevolg dat ze langer blijven zitten dus meer omzet. Hoe ga ik als interieurstylist te werk? Dit licht ik toe bij Interieurstyling en Projectstyling.

Wil je liever gelijk toelichting via een call? Neem contact op via de button!

Fotografie | Studio Phylicia

ZAKELIJK

Inrichten van een wachtruimte? Inrichten en stijlen van een restaurant? Kantoorruimte een fresh up nodig?

Fotografie | Koen de Haas

PARTICULIER

Hoe maak je huis sfeervol? Hoe richt je je huis stijlvol in? Hoe zorg je ervoor dat alles mooi blend met elkaar in een ruimte?