Skip to content
INTERIEURSTYLING

PARTICULIER

Fotografie | Studio Phylicia

Hoe maak je huis sfeervol? Hoe richt je je huis stijlvol in? Hoe zorg je ervoor dat alles mooi blend met elkaar in een ruimte? Bij het inrichten of opfrissen van je interieur komen veel facetten kijken. Met mijn studie interieurstyling weet ik precies met welke tools we alles tot één geheel kunnen maken, functies van ruimtes opnieuw kunnen inrichten, kleur en materialen samenstellen, raambekleding, vloer en het meest onderschatte stuk een lichtplan.

WAT IS MIJN SIGNATURE

Mijn signature is Modern, Ethnic  oftwel Werelds, Edsy, Botanical en Beleving. Het kan natuurlijk een combinatie zijn van deze 5 of juist enkel 1 van deze 5. Beleving benoem ik ook omdat ik dit de lading vind dekken van de vroegere signature thema’s, alleen ik vind dat zo ouderwets klinken. Bijvoorbeeld kinderkamer met het thema Jungle, dan zeg ik liever een kinderkamer met Jungle beleving. Sorry it’s all about the details!
 
 

PLAN VAN AANPAK

Hoe ga ik als Stylist aan de slag? Ik wil eerst heel graag meer te worden over jou , de ruimte moet je omarmen en uitstralen. Het moet een weerspiegeling van je karakter worden en ‘home sweet home feeling’. Daarna is de verdere aanpak afhankelijk van wat jullie vraagstuk is.

FRESH-UP-MY-INTERIOR

Fotografie | Studio Phylicia

Jullie lopen helemaal vast op het restylen van jullie huis, of jullie hebben een begin gemaakt en het is niet zoals jullie het voor ogen hadden?

Ik kan met dit pakket een middag of avond bij jullie langskomen en dan gaan we de ruimtes doornemen en kijken we waar jullie tegenaan lopen. Ik geef jullie dan tips & tricks misschien komt er wel een herindeling van de meubels eruit, nieuwe kleur voor  de wanden, andere accessoires of is het juist dat jullie een nieuw lichtplan nodig hebben. Einde van onze sessie hebben jullie handvaten om weer verder te gaan en dat zorgt uiteindelijk weer voor eenheid en rust in huis.

Tarief van deze sessie is € 299,-  incl. BTW excl. eventuele reiskosten.

 
 

INTERIORPLAN & DO IT YOUSELF

Hebben jullie hulp nodig bij het maken van een interieurplan? Maar jullie willen het wel zelf uitvoeren?

Ik kom dan bij jullie langs om alle wensen op te nemen en de ruimtes te bekijken. Naar aanleiding van mijn bezoek zal ik een interieurplan maken, wat houdt dit in:

  • Moodboard voor de beleving over te brengen en voor jullie geeft het visueel een beeld
  • Verfplan voor de betreffende ruimtes
  • Tips voor meubilair en accessoires
  • Zodra jullie het plan hebben ontvangen plannen we ook nog een call, zodat ik alles kan toelichten en jullie vragen kunnen stellen

Tarief voor dit pakket voor 1 ruimte is € 799,- incl. BTW excl. eventuele reiskosten. Wil je uitbreiden met meer ruimtes? Per ruimte € 399,- incl. BTW. 

Fotografie | Koen de Haas

Wil je enkel een onderdeel van Fresh-UpMy-Interior of Interiorplan and do it yourself ? Dat kan ook! Mijn uurtarief is € 65,- incl. BTW excl. eventuele reiskosten.

Wil je een vrijblijvend call met deze StylingBaas plannen? Neem dan contact op via de button!