Skip to content
Weddings & EVENTS

EVENTPLANNING

EVENT
PLANNING

Fotografie | Studio Phylicia

Bedrijfsjubileum, netwerkdag, opendagen, personeelsfeest of ceremoniemeesterschap, noem maar op. Ik kan jullie daarbij ondersteunen. Ik ben de evenementen expert die al flink wat, spreekwoordelijke, meters heeft gemaakt in evenementenland.

Toen ik 19 jaar was kwam ik voor het eerst in aanraking met de organisatie en coördinatie van een evenement. Dat was tijdens mijn stage bij Arjan van Dijk Groep. Ik maakte toen mijn allereerste grote evenementen mee op recreatiegebied Spaarnwoude voor 7.000 personen, dat was magisch. En sindsdien heeft het evenementen ‘virus’ mij niet meer losgelaten. 

Voordat ik mijn eigen bedrijf begon heb ik 5 jaar bij één van de grootste evenementenbureaus van Nederland gewerkt Rocket Agency & Events. 

Ondersteuning van zakelijk evenementen van in de Ahoy tot op eigen bedrijfslocatie. En heb ik de boekingen verzorgd van veel grote Nederlandse artiesten zoals Glennis Grace, Jeroen van der Boom en Rene Froger. En nu bestaat | To the moon and back | alweer sinds maart 2017 en met 35 evenementen verder ben ontzettend dankbaar voor mijn werk dat ik mag doen.

Eventplanning – prijs op aanvraag

CEREMONIEMEESTERSCHAP

Fotografie | Studio Phylicia

CEREMONIE

MEESTERSCHAP


Willen jullie jullie naasten op de grote dag niet de drukte en stress geven van

het ceremoniemeesterschap? Dan  is onze EventBaas de oplossing!
 
  • Graag nemen wij de rol van ceremoniemeester op ond, zodat jullie en de gasten van een onbezorgde dag kunnen genieten. Dit pakket houdt in
  • Een kennismakingsgesprek, waar bij wij jullie tips & tricks geven uit onze ervaring als Wedding- Eventplanner. En ons betrouwbaar netwerk met leveranciers gaan wij delen. Wij gaan da kijken welke leveranciers voor jullie passend zijn.
  • Een vervolgafspraak in de 2 weken voorafgaand aan de bruiloft om alles door te nemen middels een draaiboek.
  • Aanspreekpunt voor jullie genodigden voor speeches en verrassingen voor de grote dag begint
  • Alle leveranciers verifiëren wij 2 weken van te voren.
  • En uiteraard zal de EventBaas de grote dag 10 uur aanwezig zijn om deze dag in juiste banen te leiden en is zij het aanspreekpunt voor zowel jullie als de gasten.

Vanaf € 1999

*Dit is een vanaf prijs het kan zijn na ons gesprek dat het nodig is om een assistent mee te nemen. Ik kan natuurlijk maar op 1 plek tegelijk zijn dit is afhankelijk van verschillende factoren.

*Alle tarieven zijn exclusief reiskosten deze worden belast vanaf 30 kilometer rondom ’s-Hertogenbosch 0,39 euro per kilometer.