Skip to content

WHO'S THAT GIRL?

Fotografie | Studio Phylicia

Mijn naam is Nadja Meulensteen en ik ben geboren in 1987, het jaar dat Whitney Houston de top 40 lijst domineerde met ‘I wanna Dance with somebody’. Dansend door het leven dat is waar ik voor sta. Positief, flexibel, nuchter, denken in mogelijkheden & oplossingen en  ja ik dans ook heel graag!

Vanaf kids af aan ben ik al bezig met styling. Mijn moeder werd helemaal gek van mij, iedere maand was ik aan het schuiven met mijn meubels in mijn mini slaapkamer. Ik maakte daarna in mijn tekenboek weer een nieuwe indeling voor de volgende maand.  En ook mocht moeders regelmatig van behangetje wisselen op mijn muren. Zo fijn dat ze mij toen al die vrijheid gaf! 

Mijn ouders zijn ook altijd ondernemers geweest, zij verkochten stoffen en fournituren. Ik ging op mijn 13de elke zaterdag mijn ouders meehelpen en klanten adviseren in de zaak. Dus jullie snappen nu wel waar mijn liefde voor kleuren, materialen en structuren vandaan komt. En daar is de liefde begonnen voor het interieur- & stijlingvak.

Samen met mijn zoontje van 5 jaar woon ik in Berlicum, nabij Den Bosch. Mijn passie is reizen, heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en andere culturen! Ook ben ik een echte Brabantse Bourgondiër en zeg dan ook geen nee tegen gezellige etentjes en borrels!

Eventstyling To the moon and back

EVENTS & WEDDINGS

Na mijn studie Toerisme & Recreatie richting Entertainment heb ik vijf jaar gewerkt bij Rocket Agency & Events een van de grootste artiesten- en evenementenbureaus van Nederland. Hier verzorgde ik de boekingen veel grote Nederlandse artiesten zoals Glennis Grace, Jeroen van der Boom en René Froger. En verzorgde ik ondersteuning bij evenementen door het hele land.

Hierna heb ik mijn baan elders voortgezet, maar het bleef kriebelen om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Na onze eigen bruiloft en het begeleiden van diverse andere bruiloften heb ik besloten To the Moon en Back Weddings & Events op te zetten, zodat ik aanstaande bruidsparen en zakelijk opdrachtgever voor ieder budget en/of gewenst advies een geweldige bruiloft of evenement  bezorgen. Mijn drijfveer is om mensen iets moois te geven. Daarom is Weddingstylist, Eventstylist en Eventplanner  voor mij een droombaan!

INTERIEURSTYLING

Naast het stylen van bruiloften en evenementen heb ik ook nog een bedrijfstaak voor Interieur- & Projectstyling genaamd StylingBaas. Mijn liefde voor beleving creëren gaat dus verder dan enkel evenementen.

De gedachte om interieurstyling te verzorgen zat al jaren in mijn hoofd… En ik krijg steeds vaker de vraag om advies te geven tot aan hele moodboards uitwerken. Echter doordat  mijn bedrijf To the moon and back goed liep had ik geen ruimte om een studie te volgen. En toen…. Was het maart 2020 en kwam corona om de hoek kijken. Ontzettend veel verdriet voor alles wat ik in die 3 jaar had opgebouwd te zien verdwijnen. Echter zoals jullie bij het intro lezen ben ik ook van het omdenken, dus ik ben heel snel gaan schakelen, mijn opleiding tot Interieurstyling gestart en begonnen met opzetten van hele nieuwe bedrijfstak StylingBaas.

Fotografie | Studio Phylicia

KOP THEE DRINKEN?